Advisory training 2018

Deel dit bericht op

De 2 daagse training voor beginnende advisors op de Dreef te Amsterdam was zeer inspirerend en motiverend. Ik ben op dit moment werkzaam op de GPS te Hilversum. Vorig schooljaar nog als inval leerkracht en dit schooljaar begonnen als advisor.

Na 20 jaar in het onderwijs aan het werk te zijn, daarbij verschillende soorten onderwijs te hebben gedaan, heb ik eindelijk het gevoel dat BPL iets is wat ik al die jaren al doe maar nooit goed uit de verf kwam.

Het BPL idee lijkt heel goed bij mij te passen uit wat ik gehoord en gezien heb. Heel mooi om zulke bevlogen mensen te horen vertellen over BPL en hun ervaringen van vroeger en nu. De gekozen filmfragmenten gaven goed weer hoe dit in de praktijk in Amerika werkt. De ideeën van One kid at the Time, Leren in de echte Wereld en het Authentiek beoordelen spreken mij zeer aan.

Vandaag , de dag na de cursus, heb ik meteen wat praktische dingen toegepast zoals de One on One planning, Working Time en Vanuit het Kind denken.

Mijn hoofd zit nog vol met ideeën die ik nog zeker in de toekomst ga toepassen.

Ik hoop nog een keer naar Amerika te mogen gaan om de praktijk te bekijken.

I still feel inspired, and keep pushing.

Deel dit bericht op

© BigPictureNederland.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring