Lid worden

Iedere school of instantie kan lid worden van de Vereniging Big Picture Nederland, ook als je nog niet (helemaal) volgens de filosofie werkt. Een lidmaatschap kost € 1.200,- per kalenderjaar.
Er bestaat ook de mogelijkheid om maximaal twee jaar aspirant (junior) lid te worden tegen €600,- per jaar. Dan profiteert de school mee van de schoolbezoeken en van collegiale uitwisseling.

 

Contactpersoon

Als lid krijg je een contactpersoon uit de Academy toegewezen met wie je regelmatig contact kunt hebben en die de school of instelling op aanvraag begeleidt en helpt met het implementatieproces. Dit proces wordt naar behoefte ingevuld.

Contactmomenten

Bij de contributie zit inbegrepen dat de contactpersoon van de school tweemaal een dagdeel per jaar langskomt. Tijdens deze contactmomenten is er ruimte voor het onderhouden van de relatie, het sparren over bepaalde BPL-elementen of een specifieke vraag uit de school op het gebied van Big Picture Learning.

Blijf up-to-date

Daarnaast worden er online- en fysieke momenten aangeboden om up-to-date te blijven over verschillende onderwerpen en om contacten te maken met collega’s van andere BPL-scholen. Als lidschool heb je als eerste toegang tot de verschillende trainingen, evenementen en studiereizen die de Vereniging Big Picture Nederland aanbiedt.

© BigPictureNederland.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring